Ginari

Gintonic on klassikko. Klassikko joka niin usein tehdään väärin. Klassikko, jonka korrekti tarjoilu suomalaisissa ravintoloissa on laissa kielletty.

Lasiin 3 jääpalaa ja tuoreesta sitruunasta mehua puristettuna noin 5 tippaa sekä sitruunasiivu. Perään 6cl kunnollista giniä. Alkon tuotoksista Tanqueray lie säädyllisin, Beefeater toiseksi ja muut on sitten vähän niin ja näin. Bombay häviää sokkotestit. Jos vain saatavilla on, Tanqueray 10 on erinomainen valinta (Protip: Tarkkana siellä lentokenttien tax-freessä!).

Päälle puolikas 0.33l purkkia tonicia. Hierotaan lasinreunoja sitruunalla ja sekoitetaan drinksua muutama kierros lusikalla. Lopuksi otetaan kuva instagrammilla!

Omnon.

2012-09-14_20

Hienosteluaspekteja kunnollisen ginin lisäksi on esimerkiksi canada dry schweppesin sijasta tai jäät tonicista. Gintonic-jäät sen sijaan ei tule toimimaan koska perinteinen pakastin ei niitä edes jäiksi saa. Nestetypellä sen sijaan…

 

Advertisements

~ by mossman666 on 05/12/2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: