Ginari
Gintonic on klassikko. Klassikko joka niin usein tehdään väärin. Klassikko, jonka korrekti tarjoilu suomalaisissa ravintoloissa on laissa kielletty.
Lasiin 3 jääpalaa ja tuoreesta sitruunasta mehua puristettuna noin 5 tippaa sekä sitruunasiivu. Perään 6cl kunnollista giniä. Alkon tuotoksista Tanqueray lie säädyllisin, Beefeater toiseksi ja muut on sitten vähän niin ja näin. Bombay häviää sokkotestit. Jos vain saatavilla on, Tanqueray 10 on erinomainen valinta (Protip: Tarkkana siellä lentokenttien tax-freessä!).
Päälle puolikas 0.33l purkkia tonicia. Hierotaan lasinreunoja sitruunalla ja sekoitetaan drinksua muutama kierros lusikalla. Lopuksi otetaan kuva instagrammilla!
Omnon.
Hienosteluaspekteja kunnollisen ginin lisäksi on esimerkiksi canada dry schweppesin sijasta tai jäät tonicista. Gintonic-jäät sen sijaan ei tule toimimaan koska perinteinen pakastin ei niitä edes jäiksi saa. Nestetypellä sen sijaan…